MB Resultaatverbeteraars
previous arrow
next arrow
Slider

AVG

AVG Verklaring

MB Resultaatverbeteraars, gevestigd aan Schoolstraat 9, 1462 JC Middenbeemster, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

MB Resultaatverbeteraars BV

Schoolstraat 9

1462 JC Middenbeemster

0299-405756

www.mbresultaatverbeteraars.nl

Mevrouw mr. A.C.B.G. van der Vis is de Functionaris Gegevensbescherming van MB Resultaatverbeteraars. Zij is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 0299-405756.

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

MB Resultaatverbeteraars verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam

- Geslacht

- Geboortedatum

- Geboorteplaats

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- Locatiegegevens

- Bankrekeningnummer

- Inkomensgegevens

- Overige persoonsgegevens die actief door u worden verstrekt

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

MB Resultaatverbeteraars verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:

- burgerservicenummer (BSN)

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

MB Resultaatverbeteraars verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

- Onze dienstverlening, op uw verzoek, te kunnen leveren

- MB Resultaatverbeteraars verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

 

Geautomatiseerde besluitvorming

MB Resultaatverbeteraars neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van MB Resultaatverbeteraars) tussen zit.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

MB Resultaatverbeteraars bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de bewaartermijn van de Belastingdienst en deze bedraagt minimaal zeven jaar.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

MB Resultaatverbeteraars verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. MB Resultaatverbeteraars blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

MB Resultaatverbeteraars gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door MB Resultaatverbeteraars en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

MB Resultaatverbeteraars wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

MB Resultaatverbeteraars neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0299-405756.

 

CredionCredion

MB Resultaatgarantie

Expertise en vakmanschap
Van ondernemers voor ondernemers
Heldere afspraken
Snel resultaat
No cure no pay

 

Download

Credion verzorgt een seminar over "Starten zonder krediet? Ik dacht het niet!"<...

Herfinanciering Nieuw Leven BV
...

Bedrijfsherfinanciering Restaurant Oranjerie 't Vogelhuis
...

Herfinanciering 

Paal 19









Vestiging Texel

Bezoekadres

Laagwaalderweg 49
1793 ED De Waal

T: 06 46055073
E: info@mbresultaatverbeteraars.nl

Vestiging Middenbeemster

Bezoekadres

Schoolstraat 9
1462 JC Middenbeemster

T: (0299) 40 57 55
E: info@mbresultaatverbeteraars.nl

Credion Backoffice

Postadres

Postbus 89
1790 AB Den Burg

T: (0299) 40 57 55 / M: 06 46 05 50 73
E: credionbackoffice@mbresultaatverbeteraars.nl

Erkend adviseur

CREDION logo fc 080201

© 2017 MB-Groep.